VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-11-14267-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1996 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Adamlje, Slavko - urednik // Kmecl, Matjaž - avtor dodatnega besedila // Rajher, Zdenko - avtor dodatnega besedila // Pukšič, Janez - fotograf // Žnidaršič, Joco - fotograf // Klemenc, Stane - fotograf // Jež, Matjaž - fotograf // Trenc-Frelih, Irena - urednik |
NASLOV | Slovenska kuhinja : kulinarično bogastvo slovenskih pokrajin |
IMPRESUM | Ljubljana : Mladinska knjiga, 1996 |
TISKARNA | Ljubljana (Delo) |
FIZIČNI OPIS | . - 144 str. : barvne ilustr. ; 25 cm |
OPOMBE | Kazalo |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovenija |
PREDMETNE OZNAKE | kuharski recepti |
UDK | 641.5(497.12)(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |