VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-6531-25-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2006 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Adamlje, Slavko - avtor |
ODGOVORNOST | Bogataj, Janez - avtor // Pukšič, Janez - fotograf // Visenjak-Limon, Maja - prevajalec |
NASLOV | ǂThe ǂcuisine of Slovenia : 100 selected dishes |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1st ed., 1st printing |
IMPRESUM | Ljubljana : Rokus Gifts, 2006 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Schwarz) |
FIZIČNI OPIS | . - 258 str. : ilustr. ; 16 cm |
ZBIRKA | (Heart edition : Slovenian gastronomic masterpieces) |
OPOMBE | Prevod dela: Kuhinja Slovenije // Avtorja navedena v kolofonu |
OSTALI NASLOVI | Kuhinja Slovenije // One hundred selected dishes |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovenija |
UDK | 641.5(497.4)(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 226 |