VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-11-16136-X |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2001 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Adamlje, Slavko - urednik // Kmecl, Matjaž - avtor dodatnega besedila // Rajher, Zdenko - avtor dodatnega besedila // Wraight, Ian - prevajalec // Ng'inja, Rang'ichi - prevajalec // Pukšič, Janez - fotograf // Žnidaršič, Joco - fotograf // Klemenc, Stane - fotograf// Jež, Matjaž - fotograf // Skoberne, Peter - fotograf |
NASLOV | Slovenian cookery : over 100 classic dishes |
SPLOŠNO O IZDAJI | 2nd, redesigned ed. |
IMPRESUM | Ljubljana : Mladinska knjiga, 2001 |
TISKARNA | Maribor (Ma-tisk) |
FIZIČNI OPIS | . - 144 str. : fotogr. ; 27 cm |
OPOMBE | Izv. stv. nasl.: Slovenska kuhinja // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Slovenska kuhinja |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodnje jedi - Slovenija |
UDK | 641.5(497.4)(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |