VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-209-201-X |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2000 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Bogataj, Janez - avtor |
ODGOVORNOST | Nemanič, Julij - avtor // Adamlje, Slavko - avtor // Pukšič, Janez - fotograf // Pavček, Tone - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Kuhinja Slovenije : mojstrovine nove kuharske umetnosti |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : Rokus, 2000 |
TISKARNA | [Kranj] (Gorenjski tisk) |
FIZIČNI OPIS | . - 311 str. : fotograf. ; 31 cm |
ZBIRKA | (ǂZbirka ǂMojstrovine Slovenije) |
OPOMBE | Avtorji navedeni v kolofonu // 6.000 izv. // Kazalo |
PREDMETNE OZNAKE | // Prehrambna kultura - Slovenija // Kuharskirecepti - Narodne jedi - Slovenija |
UDK | 641.5(497.4)(083.1), 392.8(497.4) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 10 |